Got tagged from my fellow roomate...Wenah~ here it goes~

5:53 PM

1) Selalu bangun pukul berapa?
klu time cuti...antara jam 7 pg - 10pg. klu ada kls...jam 6.20am

2) Ramai kawan lelaki ke perempuan?
equal amount? hehe


3) Bila 1st time bercinta?
form 2.... *tampar diri sndri + face palm* haha

4) Tau memasak ke tak? masak apa? (paling superb la yang anda tau
masak)
off coz pandai...baru ja bljr memasak...hehe...xD sy suka masak sweet and sour fish/chicken

5) Perkara paling lucu yang pernah berlaku dalam hidup anda.
stakat ni...my little funny encounter outside the cafe with that guy. hahaha~

6) Perkara paling gila anda buat.
mcm2....@_@

7) Jawatan anda semasa sekolah menengah.
librarian....tp xpndai bt tugas....haha

8) Selalu keluar dengan member tak? berapa kali sebulan?
Slalu la jg...2-3 kali sebulan? tgk fulus dlu...

9) Dengan kawan-kawan guna bahasa aku/ saya/ atau nama sendiri?
tukar2 tp xprnh guna nama sndri

10) Dah berpunya atau tidak? kalau sudah, berapa lama anda kenal si dia?
belum berpunya...i'm single, available but a bit picky...haha
11) Perkara yang paling pantang sekali apa? means memang yang anda tak suka lah.
org2 annoying...yg suka tnya soalan yg teda2....bkin pns....tumbuk tu...

12) If ada orang yang baru dikenali mintak no. telefon, apa respon anda?
hell no.

13) Bila ada je duit, anda suka beli apa?
YOYO chocolate milky tea pearl...haha

14) Nama glamor anda masa sekolah?
mula2 guna 'kris'...and then 'zell' smpai skrg... :D

15) Anda selalu habiskan kredit (sms/call) untuk siapa?
member2 ku...

16) Sudah tercapaikah hajat anda? cerita pasal hajat anda.
blm tercapai.... xpyh crita la...biar sy & Tuhan ja yg tahu... :D

17) Apa yang korang paling geli?
giuk...x_x
18) Pernah accident/ injured teruk tak selama ini?
hahahahahha......prnh~ x)

19) Perkara yang paling menarik minat anda sehingga lupa kat bf/ gf/
husband/ wife?
xpasti la... ^_^"

20) Perkara terakhir yang anda nak buat dalam dunia ni?
bunuh diri...haha

21) Tag 10 orang yang blog nya cantik:

Rungitom, Glay, Afiq, Aina, Sapphire, Iz, Hamzah, Ilanggo, Rachel, Valeria Nekochan...
Enjoy~~~

You Might Also Like

4 comments

Subscribe